Skip to main content

#DROOMJAGERS

#Droomjagers zal vanaf December 2020 online te zien zijn als mini serie!

23 DEC: Deel 1 – “Het verhaal begint hier”

27 DEC: Deel 2 – “Het Mysterie”

30 DEC: Deel 3 – “Zwaantje”

Bestel NU je DVD!

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Aantal (verplicht)

  Ik heb mijn bestelling gecontroleerd en ben op de hoogte van de vervolgstappen*

  *Na het overmaken van het totaalbedrag, zal de bestelling worden afgehandeld. U kunt het bedrag overmaken op IBAN NL70RABO0124913164 t.n.v. Stichting ExpresZie, o.v.v. DVD DROOMJAGERS + uw voor- en achternaam.

  De Film

  Na een aantal musicalproducties vonden we het tijd voor een film. Een film die zich afspeelt in Lopik en waarbij vele Lopikse partijen betrokken zijn. Inmiddels draaien we op volle toeren. We hebben er al heel wat draaidagen opzitten op verschillende locaties zoals De Schouw, de PLUS, Keyzer Reizen, de bibliotheek, de Jan Bunnik/Zomergaard, het gemeentehuis (met wethouder Van Everdingen), Cafetaria Marc, de Willem de Zwijger (Schoonhoven), etc. Ook filmen we op verschillende buitenlocaties zoals het dorpsplein, de parken en in de prachtige omliggende natuur. De Schutse is ook een belangrijke plek in het verhaal, want daar woont Jay’s opa , die uiteindelijk een sleutelfiguur blijkt te zijn. Ook zwembad Lobeke en Tennisverening Lopik komen nog aan de beurt.

  Het scenario is geschreven door Daimen Stangenberger (21)

  Het verhaal
  In de film heeft hoofdpersoon Jay, een puber die worstelt met zichzelf en met zijn gedrag, de mensen die hem lief zijn steeds verder van zich vervreemd. Hij krijgt een steeds terugkerende mysterieuze droom. Samen met zijn vrienden gaat hij op zoektocht naar de betekenis van de droom. De vrienden worden daarbij kriskras door Lopik geleid. Alle avonturen brengen zij “vloggend’ in beeld met het doel hiermee de wedstrijdprijs voor ‘ het beste verhaal’ in de wacht te slepen. Maar de hoofdprijs blijkt van een andere aard te zijn.

  ExpresZie! Productions
  De film wordt gemaakt door ExpresZie! productions, een team van jongeren onder begeleiding van volwassen professionals. ExpresZie! slaat voor dit bijzondere project de handen ineen met acteurs van toneelvereniging Aurora en vele andere Lopikse partijen.

  Doelen van het project:

  · Kinderen, jeugd en volwassenen een platform geven om te experimenteren met hun talenten (Creativiteitsontwikkeling)
  · Elkaars kwaliteiten zien en inzetten
  · Een impuls geven aan de maatschappelijke verbinding tussen verschillende groepen en partijen in Lopik
  · Toewerken naar een gezamenlijk eindresultaat waar we trots op zijn.
  · Een uniek en tastbaar document afleveren waar we lang van kunnen nagenieten en dat we door kunnen geven aan de volgende generatie

  EN samen veel plezier beleven natuurlijk !

  Blijf op de hoogte via https://www.facebook.com/droomjagersfilm/

  #DROOMJAGERS Trailer

  Volg de #Droomjagers ook op facebook: FACEBOOK.COM/DROOMJAGERSFILM

  #Droomjagers wordt mede mogelijk gemaakt door: