Skip to main content

Privacy
Stichting ExpresZie! respecteert de privacy van alle leden en gebruikers van haar site, social media en draagt er zorg voor, dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens voor onze ledenadministratie en om communicatie zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. ExpresZie! zal uw persoonlijke gegevens uitsluitend aan derden ter beschikking stellen t.b.v. het uitvoeren van het lidmaatschap. Onze docenten en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

ExpresZie! gebruikt de verzamelde gegevens als volgt:
Als u lid wordt, hebben we uw naam, e-mailadres, adres, telefoonnummer, leeftijd en betaalgegevens nodig t.b.v. contributie en ledenadministratie. Deze gegevens vult u in op het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier wordt digitaal bewaard in een beveiligde omgeving.Alleen de bestuursleden hebben toegang tot deze gegevens.
Uw telefoonnummer wordt aan de whatsapp groep, van de betreffende les, toegevoegd. Dit is nodig voor snelle communicatie. 

Foto’s/film
Foto’s die door ExpresZie! gemaakt worden, kunnen als promotiemateriaal gebruikt worden en zullen in een fotoalbum te zien zijn op de website en/of social media. 
Geeft u hier geen toestemming voor, meld dit dan bij het ellen@expreszie.nl.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

We houden u op de hoogte van onze activiteiten via de e-mail. 
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen via info@expreszie.nl.

Einde lidmaatschap
Uw persoonsgegevens worden verwijderd uit de ledenadministratie , maar zullen vanwege belastingverplichtingen wel gedurende 7 jaar in de financiële administratie bewaard worden. Uw e-mail bewaren wij wel en gebruiken wij om u op de hoogte te houden van al onze nieuwe activiteiten. Bovenaan iedere nieuwsmail vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

 

  Voornaam deelnemer*

  Achternaam deelnemer*

  Voornaam ouder/verzorger*

  Achternaam ouder/verzorger*

  E-Mail*

  Datum

  Ik heb alles gelezen en ga akkoord met de de privacyverklaring!

  *Deze velden zijn verplicht