Skip to main content

:
Zaalverhuur

Ben je op zoek naar een leuke, sfeervolle ruimte met karakter, dan is de ExpresZie! Loods helemaal de plek.

Wij verhuren t.b.v. activiteiten met een creatief-en/of sociaal-maatschappelijk karakter, zoals

  • (Eind)musicals voor scholen
  • Bandoptredens
  • Teambuildingactiviteiten met ExpresZie! inbreng voor organisaties
  • Theatervoorstellingen
  • Vergaderingen van maatschappelijke instellingen
  • Kunstexposities
  • Creatieve workshops

Bent je een docent(e) op creatief vlak, zoals schilderen en/of fotografie en zoek je een ruimte om les te geven? Afhankelijk van de beschikbaarheid zet ExpresZie! zet graag de deuren voor je open. (foto volgt)

De ruimtes

Bar
Je kunt gebruik maken van onze gezellige barruimte. We kunnen je het beheer, geheel uit handen nemen. Onze barmedewerker(s) zorgen voor de innerlijke mens tijdens jouw evenement. De bar in eigen beheer gebruiken behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Alles is in overleg en op aanvraag. (foto volgt)

Theaterzaal
ExpresZie! beschikt over een intieme theaterzaal die ruimte biedt aan ca. 100 toeschouwers. Het podium, met afmetingen van 9 m (breed) bij 5,5 m (diep), kan worden gebruikt voor voorstellingen, workshops, bandoptredens en presentaties. Technisch is de zaal zeer goed gefaciliteerd. We beschikken over een groot beamerscherm en professioneel licht- en geluidsapparatuur. (foto volgt)

De theaterzaal is toegankelijk voor rolstoelen, maar onze toiletten beschikken niet tot specifieke faciliteiten voor rolstoelgebruikers.

Danszaal
De danszaal met grote spiegelwand en barre biedt ruimte aan 15 tot 20 dansers

De zaal is uitgerust met professioneel geluidsapperatuur.

Kleedruimte
Onze kleeddruimte met make-up spiegels is bij de huur van de danszaal en de theaterzaal inbegrepen.

Vanzelfsprekend bieden wij ook arrangementen op maat. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor een workshop, vergadering of optreden. ExpresZie! heeft veel creativiteit in huis die goed van pas komt bij het samenstellen van een inspirerend programma. Voor al uw wensen en vragen kun je contact met ons opnemen.