Skip to main content

Yoga: nieuw bij ExpresZie! in Lopik

Begin de dag met een moment voor jezelf. Yoga is een hele fijne manier om je lichaam te leren kennen en ontspannen. Door een aaneenschakeling van verschillende yoga-houdingen wordt je lichaam iedere keer sterker en flexibeler. Dat maakt elke les weer een stukje uitdagender en leuker dan de vorige!

Daarnaast zorgt yoga ervoor dat je je geest even rust geeft. Het is een manier om de drukte in je hoofd los te laten en gewoon even bezig te zijn met ‘zijn’.

Deze lessen zijn geschikt voor jou als je beginner bent, maar ook als je al bekend bent met yoga. Als voor het eerst kennis maakt met yoga tijdens deze lessen, dan helpt Isolde jou met een goede basis. Heb je eerder aan yoga gedaan? Dan ga je op je eigen niveau de les in en zorgen we voor nieuwe uitdagingen. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom.

Speels, luchtig en afwisselend

De lessen worden gegeven door Isolde Van Allemeersch. Isolde rondde vorig jaar de 100 uur opleiding tot Hatha Yoga docent af en volgt momenteel de 200 uur vervolgopleiding. Haar lessen zijn speels, luchtig en afwisselend.

Isolde

Over de lessen

Probeer het eens! Dat het een heerlijke les in de ochtend is met fijne stretches; dat is een feit. Ons doel? Dat het jou meer brengt: kracht, ontspanning, beweging en balans. Niet alleen op de mat, maar ook in je dagelijks leven.

We bieden in maart/april een reeks van 5 yoga lessen aan voor 35 euro. De yogalessen zijn op donderdag ochtend 9, 16, 23, 30 maart en 6 april van 9:00 tot 10:00. In de yoga-pilates-danszaal in onze ExpresZie! Loods in Lopik.

Inschrijven kan tot dinsdag 7 maart.

Schrijf je in!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Hoe kent u ExpresZie!?

  Onderwerp

  Yoga

  Uw bericht

  Heb je vragen over onze yoga lessen? Neem gerust contact op.