#DROOMJAGERS

Bestel NU je DVD!

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Aantal (verplicht)

 Ik heb mijn bestelling gecontroleerd en ben op de hoogte van de vervolgstappen*

*Na het overmaken van het totaalbedrag, zal de bestelling worden afgehandeld. U kunt het bedrag overmaken op IBAN NL70RABO0124913164 t.n.v. Stichting ExpresZie, o.v.v. DVD DROOMJAGERS + uw voor- en achternaam.

De Film

Na een aantal musicalproducties vonden we het tijd voor een film. Een film die zich afspeelt in Lopik en waarbij vele Lopikse partijen betrokken zijn. Inmiddels draaien we op volle toeren. We hebben er al heel wat draaidagen opzitten op verschillende locaties zoals De Schouw, de PLUS, Keyzer Reizen, de bibliotheek, de Jan Bunnik/Zomergaard, het gemeentehuis (met wethouder Van Everdingen), Cafetaria Marc, de Willem de Zwijger (Schoonhoven), etc. Ook filmen we op verschillende buitenlocaties zoals het dorpsplein, de parken en in de prachtige omliggende natuur. De Schutse is ook een belangrijke plek in het verhaal, want daar woont Jay’s opa , die uiteindelijk een sleutelfiguur blijkt te zijn. Ook zwembad Lobeke en Tennisverening Lopik komen nog aan de beurt.

Het scenario is geschreven door Daimen Stangenberger (21)

Het verhaal
In de film heeft hoofdpersoon Jay, een puber die worstelt met zichzelf en met zijn gedrag de mensen die hem lief zijn steeds verder van zich vervreemd, een steeds terugkerende mysterieuze droom. Samen met zijn vrienden gaat hij op zoektocht naar de betekenis van de droom. De vrienden worden daarbij kriskras door Lopik geleid. Alle avonturen brengen zij “vloggend’ in beeld met het doel hiermee de wedstrijdprijs voor ‘ het beste verhaal’ in de wacht te slepen. Maar de hoofdprijs blijkt van een andere aard te zijn.

ExpresZie! Productions
De film wordt gemaakt door ExpresZie! productions, een team van jongeren onder begeleiding van volwassen professionals. ExpresZie! slaat voor dit bijzondere project de handen ineen met acteurs van toneelvereniging Aurora en vele andere Lopikse partijen.

Doelen van het project:

· Kinderen, jeugd en volwassenen een platform geven om te experimenteren met hun talenten (Creativiteitsontwikkeling)
· Elkaars kwaliteiten zien en inzetten
· Een impuls geven aan de maatschappelijke verbinding tussen verschillende groepen en partijen in Lopik
· Toewerken naar een gezamenlijk eindresultaat waar we trots op zijn.
· Een uniek en tastbaar document afleveren waar we lang van kunnen nagenieten en dat we door kunnen geven aan de volgende generatie

EN samen veel plezier beleven natuurlijk !

Blijf op de hoogte via https://www.facebook.com/droomjagersfilm/

#DROOMJAGERS Trailer

#Droomjagers, we draaien door!

By | Algemeen, Film | No Comments

De eerste 8 draaidagen van onze eigen film zitten erop. Wat een gave beleving. Het eindresultaat belooft geweldig te worden. Op 1 oktober 2016 gaat de rode loper uit voor cast en publiek om tijdens de Gala-pemiere de film op het witte doek te bewonderen. Maar eerst is er nog heel wat werk te verrichten voor de cast, het camerateam, het styling-team en alle andere betrokkenen. check alle fotobuis op https://www.facebook.com/droomjagersfilm/

IMG_2529IMG_2347

Eerste draaidag #Droomjagers

By | Algemeen, Film | No Comments

Na tijden van lange, lange voorbereidingen was het vorige week dan zover….  Op een nog niet nader te vermelden locatie hebben de eerste opnames plaats gevonden van de film #Droomjagers.

Nu vielen apple puzzelstukjes welke in de afgelopen tijd zijn gemaakt en gezocht naadloos in elkaar; ExpresZie Jeugd Theatergroepen, het artistiek Team, techniek, toneelvereniging Aurora en nog veel meer!!

Wij kijken met een zeer goed gevoel terug op deze dag, en… ook vooruit, want de komende weken staan er nog heel veel draaidagen gepand voor #Droomjagers… wordt vervolgd!

Foto 28-02-16 16 38 19

Foto 28-02-16 13 28 11

Foto 28-02-16 12 04 51

#Droomjagers weetje…

By | Film | No Comments

# Locaties
Het verhaal van de hoofdpersonen speelt zich af in en rondom Lopik. We zijn de afgelopen weken bezig geweest locaties te zoeken die geschikt zijn voor de film. Maar we zijn nog lang niet klaar! Dus Lopikers, kom in actie! Weet jij een locatie in Lopik die absoluut in de film moet komen? Laat het ons weten! Het kan van alles zijn: van parkjes tot gebouwen tot een stoeptegel met een grappig plaatje. Alle tips zijn welkom! Zo wordt het een avontuur van ons allemaal!

# Weetje…
Wist je dat Lopik niet altijd Lopik heette? De naam is ontstaan via omwegen zoals “Locop” en “Loopwijck”. Alle namen betekenen, vertaald vanuit het Latijn, “toebehorend aan de persoon Lupius” of hebben betrekking tot een waterloop.

Even voorstellen…

By | Algemeen, Film | No Comments

# Aurora
Toneelspelen en acteren is voor jong en oud, daarom worden de rollen in de komende film gespeeld door mensen van alle leeftijden. Het is alleen zo, dat de acteurs van Stichting ExpresZie! over het algemeen nog niet voorbij hun tienerjaren zijn, dus hadden we meer mensen nodig. Hiervoor hebben we de toneelvereniging Aurora ingeschakeld, dat ook actief is in Lopik. Een aantal van hen zullen de volwassenen spelen in de film voorkomen. Naast Aurora spelen ook enkele familieleden van de ExpresZie! leden mee. Zo breiden we ons productieteam meer en meer uit. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

# Even voostellen
Wel zo netjes om mijzelf even voor te stellen: ik ben Daisy! Ik mag jullie elke week op de hoogte houden van leuke nieuwtjes (door middel van deze blog) en leuke feitjes over de productie.
ik was al eerder actief bij ExpresZie en keert nu terug bij zowel de cast als de crew! Ik kijk ernaar uit om meer dingen op deze pagina te posten en je te betrekken bij de film.

– Daisy

Volg de #Droomjagers ook op facebook: FACEBOOK.COM/DROOMJAGERSFILM

#Droomjagers wordt mede mogelijk gemaakt door: